Van der Hulst Oosterse Tapijten

 

Specialist Antieke Tapijten

Van der Hulst Perzische Tapijten - Contact

Home Taxaties Bemiddelen en adviseren Restauratie Collectievoorbeelden Introductie Nieuws Contact

 

Introductie
 

 

Van der Hulst Oosterse Tapijten kan u introduceren bij de grootste importeurs van oosterse - en Perzische tapijten. U heeft naast een deskundig advies maximale keuze en ontdekt oosterse tapijten die in de winkels niet te vinden zijn.

U heeft dan de mogelijkheid de door u uitgekozen tapijten d.m.v. zichtzendingen, binnen Nederland en zelfs daar buiten, in uw eigen interieur te bekijken zodat u thuis een goed beeld krijgt van de patronen en kleuren. Met advies van een interieurstylist(e) kun u bekijken welke van de door u uitgekozen tapijten het beste in uw interieur passen.

Een aantal tapijtimporteurs hebben in India of Nepal eigen knoperijen en zijn daardoor in staat moderne tapijten te laten vervaardigen en kunnen zo de woontrends op de voet volgen. De tapijten uit de Design collectie afkomstig uit India en Nepal met de kwalitatief hoogwaardige wol zijn hier een goed voorbeeld van. Desgewenst met ondersteuning van een stylist(e) kunt u uw eigen tapijt ontwerpen of een bestaande collectie een eigen kleurinvullingen geven. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en afmetingen.

Van der Hulst Oosterse Tapijten zendt u graag geheel vrijblijvend een introductiekaart zodat u in alle rust een bezoek kunt brengen aan een van de grootste tapijtimporteurs van oosterse - en Perzische tapijten in de Benelux.

U kunt een gratis introductiekaart aanvragen.

 

Copyright 2006-2024 Van der Hulst Oosterse Tapijten Webdesign De Groot 3D Design Laatst bijgewerkt 7 januari 2024